1355 Articles Written1 Comments

FËMIJËT DERI NË MOSHËN 3 VJEÇARE ZHVILLOHEN MË MIRË NË SHTËPI, THONË PSIKOLOGËT.

VËSHTIRË QË PRINDËRIT MUND TË VENDOSIN SE KU DHE KUSH DO TË KUJDESET PËR...

SONDA DART DO TË GODASË NJË ASTEROID I CILI I DREJTOHET TOKËS

  SONDA DART DO TË GODASË NJË ASTEROID I CILI I DREJTOHET TOKËS Agjencia...

VETËM 14% E GRAVE QË JANË NË NJË LIDHJE OSE MARTESË PËRDORIN KONTRACEPTIVË QË MBRON NGA SHTATZËNIA

VETËM 14% E GRAVE QË JANË NË NJË LIDHJE OSE MARTESË PËRDORIN KONTRACEPTIVË QË...

GJATË VIKENDIT JANË REGJISTRUAR 96 TË INFEKTUAR NJË I VDEKUR DHE 288 TË SHËRUAR

GJATË VIKENDIT JANË REGJISTRUAR 96 TË INFEKTUAR NJË I VDEKUR DHE 288 TË SHËRUAR...

TË PASURIT JANË NDOTËSIT MË TË MËDHENJ, THONË NGA PLATFORMA KUNDËR VARFËRISË

TË PASURIT JANË NDOTËSIT MË TË MËDHENJ, THONË NGA PLATFORMA KUNDËR VARFËRISË Kategoria më...