1642 Articles Written1 Comments

CILAT JANË KUKULLAT MË TË MIRA PËR FËMIJËT TUAJ?

Kur zgjidhni lodrat e fëmijëve, ekuilibri është jashtëzakonisht i rëndësishëm. Të gjithë fëmijët duhet...

A KENI MENDUAR NDONJËHERË SE CILI KOMB KA DHËMBËT MË TË PASTËR?

Vitet e fundit, ka pasur studime të shumta që hulumtojnë cilësinë e kujdesit dentar...

POGBA DHE STELLA McCARTNEY KRIJUAN ATLETET E PARA VEGANE!

Ishte periudha e izolimit të vitit të kaluar, kur dy botë komplet të ndryshme...

NGJALL KURRESHTJE TE ADHURUESIT E FILMIT TRAILERI I “HOUSE OF GUCCI”

Ka më pak se një muaj që na ndanë nga premiera e “House of...

ZENDAYA DO TË SHPALLET IKONË E MODËS NGA STILISTËT AMERIKAN TË MODËS

Dizajnuesit amerikanë do të shpallin Zendaya-n ikonë të modës. 10 Nëntori është data e...