SA FITOJNË VIP-AT PËR ÇDO POSTIM NË “INSTAGRAM”?

SA FITOJNË VIP-AT PËR ÇDO POSTIM NË “INSTAGRAM”?

Të ardhurat e yjeve të Hollivudit, sportit dhe televizionit amerikan nuk vijnë vetëm nga profesionet që ata bëjnë. Mediat sociale dhe reklamat janë kthyer në një burim të ardhurash.

Nga personazhi televiziv Kim Kardashian tek ylli i futbollit botëror Cristiano Ronaldo, shikoni listën e milionave që paguhen personazhet e famshëm në “Instagram”.

Kendall Jenner

237 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 1.2 milionë dollarë për postim

Neymar Jr.

174 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 945,000 dollarë për postim

LeBron James

121 milion ndjekës në Instagram në 2022 – 657,000 dollarë për postim

Kylie Jenner

338 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 1.8 milionë dollarë për postim

Kim Kardashian

311 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 1.6 milionë dollarë për postim

Lionel Messi

327 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 1.7 milionë dollarë për postim

Selena Gomez

320 milionë ndjekës në Instagram deri në vitin 2022 – 1.7 milionë dollarë për postim

David Beckham

73 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 397,000 dollarë për postim

Beyoncé

256 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 1.3 milionë dollarë për postim

Cristiano Ronaldo

442 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 2.3 milionë dollarë për postim

Dwayne Johnson

315 milion ndjekës në Instagram në 2022 – 1.7 milion dollarë për postim

Ariana Grande

311 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 1.6 milionë dollarë për postim

Ronaldinho

66.3 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 360,000 dollarë për postim

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.