TRE ARBITRE FEMRA REFERUAN PËR HERË TË PARË NJË NDESHJE FUTBOLLI NË KUPËN E BOTËS

TRE ARBITRE FEMRA REFERUAN PËR HERË TË PARË NJË NDESHJE FUTBOLLI NË KUPËN E BOTËS

Për herë të parë në historinë e Kupës së Botës në futboll, një ndeshje u drejtua tërësisht nga një ekip arbitresh femra.

Në ndeshjen Kosta Rika-Gjermani, Stephania Frappart e asistuar nga Neuza Back dhe Karen Diaz, drejtuan ndeshjen me shum sukses.

Për të “festuar” këtë arritje, FIFA ka bërë një postim në “Tëitter”, lidhur me këtë grup arbitrazhi.

“Sot, historia po shkruhet në një arbitrim vetëm femra për herë të parë në historinë e Kupës së Botës për meshkuj”,- thuhej në postim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.