Shëndeti

TEMPERATURAT E LARTA NDIKOJNË NË RRITJEN E TENSIONIT TË GJAKUT

TEMPERATURAT E LARTA NDIKOJNË NË RRITJEN E TENSIONIT TË GJAKUT Shkaktarët e tensionit të...

SHUMË GRA ME AUTIZËM DHE ADHD NUK DIAGNOSTIKOHEN DERI NË MOSHËN MADHORE

SHUMË GRA ME AUTIZËM DHE ADHD NUK DIAGNOSTIKOHEN DERI NË MOSHËN MADHORE Gjatë dekadës...

SI TË PËRGATISNI NJË PIJE QË MBRON ZEMRËN?

SI TË PËRGATISNI NJË PIJE QË MBRON ZEMRËN? Ashtu si edhe sëmundjet tjera edhe...

GJATË STINËS SË VERËS DUHET KUJDES I SHTUAR PËR DHËMBËT

GJATË STINËS SË VERËS DUHET KUJDES I SHTUAR PËR DHËMBËT Vera është një periudhë...

SI TË KUJDESENI PËR SHËNDETIN TUAJ MENDOR

Gratë preken më shumë nga sëmundjet mendore se burrat 1 në 5 gra përjetojnë...