Shëndeti

KONFERENCA: “BALLAFAQIMI ME SFIDAT NË LUFTËN KUNDËR KANCERIT TË GJIRIT”

TË VAZHDOHEN PROGRAMET E SKRININGUT TË CILAT TANIMË DY VITE NUK REALIZOHEN NË VEND...

KAFEJA E MËNGJESIT

Cila është koha e përshtatshme për kafe të mëngjesit? Efekti i kafes është më...

SHËNDETI MENDOR

SHËNDETI MENDOR DHE MIRËQENIA JONË Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, mirëqenia mendore përcaktohet si...

BIMËT SHËRUESE

6 bimët shëruese që duhen përdorur patjetër Përdorimi i bimëve me veti shëruese ka...

HUDHRA NËN JASTËK DHE EFEKTI I SAJ

Pse duhet të flesh çdo natë me një hudhër poshtë jastëkut… Hudhra është një...