Kultura

DUA LIPA PASI MORI SHTETËSINË SHQIPTARE PERFORMON NË KONCERTIN E PAVARËSISË

DUA LIPA PASI MORI SHTETËSINË SHQIPTARE PERFORMON NË KONCERTIN E PAVARËSISË Me një koncert...

PËRKUJTOJMË GRUAN PJESMARRËSE NË KONGRESIN E MANASTIRIT PARASHQEVI QIRIAZI

NË DITËN E ALFABETIT PËRKUJTOJMË GRUAN PJESMARRËSE NË KONGRESIN E MANASTIRIT PARASHQEVI QIRIAZI Në...

TRI SHQIPTARE NË GARË PËR ÇIMEIN E MADH TË MTV EUROPE MUSIC

TRI SHQIPTARE NË GARË PËR ÇIMEIN E MADH TË MTV EUROPE MUSIC Të dielen,...

KËNGËTARI ENDRI PRIFTI THOT SE FITUESIT E KËNGËS MAGJIKE DHE FESTIVALIT TË RTSH JANË VENDOSUR 5 MUAJ MË PARË, REAGON ARDIT GJEBREA

KËNGËTARI ENDRI PRIFTI THOT SE FITUESIT E KËNGËS MAGJIKE DHE FESTIVALIT TË RTSH JANË...

POETEJA LINDITA AHMETI MERR ÇMIMIN 11 TETORI

POETEJA LINDITA AHMETI MERR ÇMIMIN 11 TETORI Këshilli për Ndarjen e Çmimit Shtetëror “11...