Të Përditshme

“AJO E DENONCOI ATË, POR GJITHSESI E VRANË”

"Ajo e denoncoi. Por askush nuk e besoi. Por ajo mbeti vetëm. Por ajo...

DHUNA – NGA 1535 RASTE TË REGJISTRUARA, 1138 JANË GRA

Ngjyrosja e botës me ngjyrë portokalli ka filluar por a thua përsëri gjithçka do...

OKB: PANDEMIA KA SHTUAR PASIGURINË E GRAVE NË SHTËPI DHE NË HAPËSIRA PUBLIKE

Pandemia e COVID-19 e ka përkeqësuar gjendjen e sigurisë së grave në shtëpitë e...

KE: FOKUS NË LUFTËN KUNDËR DHUNËS NDAJ GRAVE NË INTERNET

Në këtë kohë kur shohim një zhvillimin të madh të teknologjisë informatike dhe komunikimit,...

MOSHA NUK KA KUFIZIME

Xhulijana Hokins, gruaja 105 vjeçare e njohur si uragan, ka vendosur një rekord të...