Të Përditshme

KUPA BOTËRORE E DITURISË – WSC NË SHMP “JAHJA KEMAL “

KUPA BOTËRORE E DITURISË - WSC NË SHMP "JAHJA KEMAL " ShMP "Jahja Kemal"...

NË SHKOLLAT E VENDIT DETEKTOHET DHUNË DHE BULLIZËM, POR NUK PARAQITET

NË SHKOLLAT E VENDIT DETEKTOHET DHUNË DHE BULLIZËM, POR NUK PARAQITET Dy e treta...

RONELA HAJATI NUK ARRITI TË DËRGOJË SHQIPËRINË NË FINALEN E EUROVIZIONIT

RONELA HAJATI NUK ARRITI TË DËRGOJË SHQIPËRINË NË FINALEN E EUROVISION Gjysmëfinalja e parë...

30 VJET BURG PËR GRUAN QË ABORTOI- EL SALVADOR

30 VJET BURG PËR GRUAN QË ABORTOI- EL SALVADOR Një gjykatë në El Salvador...

PANDEMIA NDIKOI NË ULJEN E VAKSINIMIT TË FËMIJËVE ME VAKSINAT E RREGULLTA

PANDEMIA NDIKOI NË ULJEN E VAKSINIMIT TË FËMIJËVE ME VAKSINAT E RREGULLTA Pandemia ka...