Të Përditshme

SHËNOHET “JAVA E SHËNDETIT TË GRUAS”

SHËNOHET “JAVA E SHËNDETIT TË GRUAS” Me rastin e Javës Botërore të Shëndetit të...

THIRRJA PUBLIKE PËR GRATË RURALE ËSHTË ENDE AKTIVE

THIRRJA PUBLIKE PËR GRATË RURALE ËSHTË ENDE AKTIVE Një rikujtim për të gjitha gratë...

KONSUMIMI I KAFESË PËR DISA ËSHTË I DËMSHËM

KONSUMIMI I KAFESË PËR DISA ËSHTË I DËMSHËM Fillimi i ditës me një kafe...

MOTI SOT ME DIELL DHE I NGROHTË PASDITE SHI I RRËMBYESHËM DHE ERË E FORTË

MOTI SOT ME DIELL DHE I NGROHTË PASDITE SHI I RRËMBYESHËM DHE ERË E...

TENTIM PËR DHUNË NDAJ TË MITURËS NË SHKUP

TENTIM PËR DHUNË NDAJ TË MITURËS Me datë 09.05.2022 në ora 19:20 në Stacionin...