6 ARSYE SE PËRSE FËMIJËT QË LINDIN NË JANAR JANË TË VEÇANTË

6 ARSYE SE PËRSE FËMIJËT QË LINDIN NË JANAR JANË TË VEÇANTË

Nëse do ta filloni Vitin e Ri me një foshnje të cilën do e keni tanimë të caktuar ta lindni në Janar konsideroni veten me fat. Të jesh i lindur në fillim të vitit i favorizon njerëzit në shumë sfera të jetës.  Përparësitë e foshnjave të Janarit janë më shumë se kaq. Ndërsa ato i shënojmë më poshtë.

Ja ku janë disa kënaqësi dhe përparësi të foshnjave të muajit Janari:

Kanë natyrë të mirë

Foshnjat e lindura në mes të dimrit nuk nxehen aq shumë sa bebet e lindura në muaj më të ngrohtë në vitin 2014 – e cila po ashtu thotë se bebet e dimrit janë më pak gjaknxehtë sesa bashkmoshatarët e tyre.

Ata janë në rrugën e duhur për tu bërë yje sportive

Sipas një studimi në ligën e futbollit të Australisë kishte 33% më shumë fëmijë të Janarit sesa ishte “pritur”. Adrian Barnett nga Univerziteti i Queensland thotë se “Nëse je i lindur në Janar, keni gati 12 muaj zhvillim përpara shokëve tuaj të klasës të cilët janë të lindur në fund të vitit.”

Persona të famshëm

Një studim i publikuar në revistën e shkencave sociale (Journal of Social Sciences) thotë se një numër i madh i personaliteteve të famshme janë në shenjë horoskopi Ujor – që do të thotë se janë të lindur mes 20 Janarit dhe 18 Shkurtit.

Do të jenë Bricjap ose Ujor

Duke folur për astrologjinë një fëmijë i Janarit është Bricjap ose Ujor. Për ata të lindur në shenjën e Bricjapit, tradita thotë që pritet të jetë romantik dhe të mbajë një shpirt të vjetër praktik. Kurse për ata që lindin më vonë në Janar, konsiderohet të jenë mendimtarë të thellë, të pavarur që duan ti ndihmojnë të tjerët.

Përfitime tjera: do të merrni dhurata të mira për ditëlindje

Kur mbarojnë pushimet dyqanet ofrojnë çmimet më të ulëta të vitit – që do të thotë se fëmijët e Janarit mund të presin shumë dhurata për ditëlindjet e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.