9 TË VDEKUR 1635 TË INFEKTUAR

9 TË VDEKUR 1635 TË INFEKTUAR

Në 24 orët e kaluara në vend janë regjistruar edhe 1.635 të infektuar me Kovid 19 nga 7.564 të testuar. Numri më i madh i të infektuarve është regjistruar në Shkup 785, pason Prilepi me 121, Manastiri 110 dhe qytetet tjera me më pak se 100 të infektuar.

Nga 1.635 të infektuar 184 janë riinfektime. Gjithashtu institucionet shëndetësore njoftojnë edhe për 1.276 të shëruar dhe 9 të vdekur. Aktualisht në vend ka 15.576 raste aktive./Ajo.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.