GJENDJA KOVID NË 24 ORËT E FUNDIT

RMV : Janë regjistruar 1 725 raste të reja me Kovid-19 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë njoftoi se në 24 orët e fundit në vend u regjistruan 1 725 raste të reja me Covid-19 nga 7 472 testime të kryera.

Ndërkohë janë regjistruar 332 pacientë të shëruar dhe dy viktima një 66 v-nga Shkupi dhe një 76 v- nga Negotina.

Rastet e reja: • Shkup – 1028, • Manastir – 148, • Prilep – 112, • Ohër – 61, • Kumanovë – 52, • Kavadar – 43, • Gjevgjeli – 32, • Shtip – 31, • Strumicë – 24, • Tetovë – 22, • Gostivar – 21, • Kërçovë – 20, • Koçani – 14, • Dellçeva – 13, • Krusheva – 12, • Struga – 10, • Radovishi – 8, • Vallandova – 8, • Resnja – 7, • Negotina – 6, • Sveti Nikole – 4, • Kriva Pallanka – 4, • Berovë – 4, • Probishtip – 4, • Makedonski Brod – 4, • Kratovë – 3, • Bogdanci – 3, • Vinica – 2, • Demir Hisar – 2, • Makedonska Kamenica – 2, • Pehçeva – 2, • Dibra – 1, • Demir Kapija – 1, • Dojrani – 1.

Pacientët e shëruar: • Shkupi – 185, • Manastiri – 27, • Prilepi – 26, • Kavadari – 15, • Velesi – 11, • Resnja – 11, • Kumanova – 9, • Makedonski Brod – 7, • Ohri – 5, • Tetova – 5, • Kërçova – 5, • Bogdanci – 4, • Gjevgjelia – 3, • Shtipi – 3, • Strumica – 3, • Koçani – 3, • Dellçeva – 2, • Struga – 2, • Probishtipi – 2, • Gostivari – 1, • Radovishi – 1, • Vallandova – 1, • Kratovë – 1.

Në RMV deri më tani janë kryer gjithsej 1.633.936 testime për Covid-19. Përderisa numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë ka arritur në 230.265, numri i të shëruarve është 214.054, ndërsa numri i të vdekurve është 8 002 . numri i rasteve aktive në vend është 8 209.

Leave a Reply

Your email address will not be published.