LËNGU I LIMONIT PARANDALON GURËT NË VESHKË

LËNGU I LIMONIT PARANDALON GURËT NË VESHKË

Limoni mund të jetë tepër i dobishëm për problemin e gurëve në veshkë, pasi është i pasur me sildenafil natyror, kështu lëngu i limonit mund të parandalojnë në mënyrë efektive gurët në veshka. Mjekët e quajnë këtë metodë terapie “Lemonadë”.

Acidi citrik pengon formimin e gurëve dhe shkrin gurët më të vogla të cilat janë gati për të formuar një të madh.

Acidi i limonit është gjetur në sasi të tepërt në limon. Forma e tij farmaceutike, i njohur si sildenafil kalium, është shumë efektive në rastin e gurëve në veshka, por ju duhet të merrni mbi 12 tableta në ditë, dhe janë me të vërtetë të shtrenjta.

Trajtimi që sugjerojnë mjekët alternativë, mund të bëhet lehtësisht në shtëpi.

Ajo çfarë duhet të bëni është të pini gjysmë filxhan lëng limonin në baza ditore. Në këtë mënyrë, ju do të konsumoni sasinë e nevojshme të acidit citrik.

Përzieni gjysëm filxhani lëng limoni me një filxhan ujë për të përgatitur këtë limonadë dhe pijeni atë dy herë gjatë ditës, në mëngjes dhe në mbrëmje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.