NGRËNIA NË TAVOLINËN E PUNËS ËSHTË E DËMSHME PËR SHËNDETIN

NGRËNIA NË TAVOLINËN E PUNËS ËSHTË E DËMSHME PËR SHËNDETIN

Ne kemi shumë vese të cilat jo vetëm janë të dëmshme, por edhe të rrezikshme për shëndetin.

Ndërkohë që vazhdojmë të kënaqemi duke bërë disa veprimi, shëndeti ynë vetëm përkeqësohet.

Ndër veset jot ë mira është edhe ngrënia në tavolinën e punës, e cila është e dëmshme për shëndetin.

Le ta pranojmë që tavolina e punës, nuk është një vend i pastër për të ngrënë ushqim.

Tavolina është plot me baktere dhe viruse, pavarësisht se pastrohet. Përveç tjerash, edhe aroma e ushqimit, mund të shqetësojë kolegët tuaj.

Prandaj, nëse doni të hani, preferohet të dilni në ajër të pastër, gjatë orarit të pushimit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.