PACIENTËT ME FIBROZË CISTIKE TË SHTUNËN NË PROTESTË PARA QEVERISË

PACIENTËT ME FIBROZË CISTIKE TË SHTUNËN NË PROTESTË PARA QEVERISË

Asocialcioni i fibrozës cistike organizon të shtunën më 4 shkurt në orën 12, një protestë para Qeverisë.

Ata kërkojnë që Ministria e Shëndetësisë të plotësojë kërkesat e tyre për terapinë më të re.

Njëherit ata thonë se lufta vazhdon me shpresën se “mushkëritë e tyre do të çlirohen nga telat me gjemba dhe do të rriten 65 trëndafila”.

Ejani, na përkrahni, për të na dhënë frymën që na mungon, apelon  Asociacioni i fibrozë cistike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.