PERSONAT ME GRUPIN E GJAKUT ZERO KANË ORGANIZMIN MË REZISTENT

PERSONAT ME GRUPIN E GJAKUT ZERO KANË ORGANIZMIN MË REZISTENT

Njerëzit me grupin zero të gjakut kanë shanset më të ulëta për të vuajtur nga sëmundjet kardiovaskulare si goditje në tru dhe infarkt. Gjithashtu mes tyre ka edhe personat më pak të çmendur si dhe të sëmurët me Alzheimer, si dhe janë rezistent ndaj kancerit të pankreasit dhe stomakut.

Gjaku i këtij grupi përmban më pak molekula që mund të shkaktojnë mpiksje gjaku, dhe sulmet në zemër dhe goditjet në tru shpesh shkaktojnë mpiksje gjaku. Përveç kësaj, ajo që është e mirë për zemrën është gjithashtu e mirë për trurin, dhe shumë faktorë rreziku për sëmundjet kardiovaskulare janë gjithashtu faktorë rreziku për sëmundjet mendore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.