ÇFAR NËNKUPTON KUR NJË GRUA RRIN E HESHTUR?

ÇFAR NËNKUPTON KUR NJË GRUA RRIN E HESHTUR?

Gratë janë të barabarta në një mënyrë të ngjashme. Ato gjithashtu kanë një heshtje që vjen me një mesazh, një lloj paralajmërimi. Kur një grua është e heshtur, kjo nënkupton një nga këto gjëra:

Ajo po merr rrugën e lartë

Është e lehtë të lejosh që gjuha jonë të na përmirësojë dhe të thotë gjëra të dëmshme. Edhe në zemërim, ajo mund të qëndrojë e heshtur sepse e di që po merr rrugën e lartë, përndryshe kjo do të çojë në më shumë dëm në të ardhmen.

Ajo po e kalon atë!

Ajo është lënduar. Ajo dëshiron të shkëputet dhe të shërohet. Vetmia e ngushëllon dhe ajo e di që do të jetë më mirë pasi të qëndrojë për pak kohë vetëm.

Ajo dëshiron t’i bëjë vetë llogaritë

Ajo është përpjekur të kërkojë këshilla nga të tjerët në të kaluarën dhe ka mësuar se përfshirja e tyre në problemet e saj i bën gjërat më të komplikuara. Ajo e di që ka forcën për t’ia dalë vetë dhe kjo është pikërisht ajo që po bën.

Ajo sapo mbaroi

Gjithçka është bërë shumë për të. Ajo është e rraskapitur dhe i duhet vetëm hapësirë dhe kohë.

Ajo është e zënë

Ndonjëherë, ajo në të vërtetë thjesht po bën gjënë e saj dhe kjo është gjithçka që do të thotë heshtja e saj. Puna e saj me të vërtetë po merr hov, ajo shkon me miq të rinj, stërvitet në mbrëmje. Ajo është e zënë.

Ajo ka nevojë për ju

Ajo nuk di si të kërkojë më shumë, kështu që nuk thotë asgjë. Por kur ajo të shikon, ti ndjen trishtimin e saj.

Është shëruese

Në vend që të debatojë ose të vazhdojë betejën se kush ka të drejtë dhe kush duhet të kishte bërë diçka, ajo hesht. Është e shëndetshme për të që të zgjedhë betejat e saj dhe gjërat e vogla mund të ballafaqohen më vonë.

Ajo ka nevojë për një pushim

Ndoshta kjo luftë e fundit e lodhi me të vërtetë. Ajo nuk është zhdukur përgjithmonë, por është vërtet e mërzitur dhe ka nevojë për pushim. Ajo do të kthehet, por ti duhet ta lësh vetëm tani.

Ajo po mendon shumë

Ajo është e shqetësuar nga gjithçka. Të kesh kaq shumë përgjegjësi mund të të kushtojë shtrenjtë.

Po bëhet e fortë

Shpesh ajo që të gjithë kërkojnë është mbështetje ose udhëzim. Kur ndodhë diçka shkatërruese, ato bërtasin vetëm në mënyrë private. Ajo e di që të gjithë do të përfitojnë nga ecja përpara. Ajo është e fortë dhe i lë gjërat të shkojnë në mënyrë që të gjithë të tjerët të mund t’i lënë gjithashtu të shkojnë.

Ajo nuk e di se çfarë ka lënë pa thënë

Ndonjëherë thjesht nuk ka asgjë për të thënë. Kur komunikimi ka arritur në një rrugë pa krye dhe dy njerëz nuk janë në gjendje të lidhen në asnjë mënyrë, nuk ka shumë për të thënë. Nëse ajo provoi dhe provoi përsëri dhe asgjë nuk funksionoi, ajo përfundimisht do të pushojë së provuari.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.