DISA MËNYRA SE SI TA TEJKALONI ANKTHIN E FLUTURIMIT ME AEROPLAN

DISA MËNYRA SE SI TA TEJKALONI ANKTHIN E FLUTURIMIT ME AEROPLAN

Të udhëtosh me avion siç mund të jetë emocionuese mund të jetë edhe pak stresuese. Për të shmangur pasiguritë dhe frikën mundohuni të shkruani teksa jeni duke fluturuar.

Shkruani për gjërat për të cilat jeni të emocionuar ose çfarë ju shqetëson aktualisht. Provoni frymëmarrjen. Frymëmarrja e thellë është një praktikë që mund të ngjallë një ndjenjë relaksi. Teknika përfshin mbajtjen e frymës dhe nxjerrjen e frymës për katër numërime, qoftë përmes gojës ose hundës. Kënaquni me rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën.

Një rutinë e kujdesit të lëkurës është një formë e vetë-kujdesit që mund të ndihet terapeutike dhe qetësuese. Shpenzimi i kohës për t’u kujdesur për lëkurën tuaj mund t’ju ndihmojë të merrni një moment për të reflektuar apo edhe për të pushuar. Merrni një sy gjumë. Kjo do të rikarikojë trupin tuaj. Qëndroni të hidratuar. Kujdesi për veten përfshin qëndrimin e hidratuar. Uji i pijshëm është thelbësor për shëndetin pozitiv fizik dhe mendor. Të qenit i dehidratuar mund të kontribuojë në nivele të ulëta të energjisë dhe dhimbje koke.

Lexoni një libër. Pasuroni mendjen tuaj duke zgjedhur një libër të zhanrit tuaj të preferuar. Leximi mund t’ju lejojë të përqendroheni dhe të promovoni një ndjenjë qetësie, është gjithashtu një arratisje e mrekullueshme nga bota reale. Hani diçka të shijshme. Ushqimi kur jeni të uritur është një aspekt thelbësor i kujdesit për veten.

Ndërkaq, nëse po kërkoni të rezervoni një fluturim për destinacionin tuaj të ardhshëm të pushimeve, sigurisht që dëshironi të kapni çmimin më të lirë të mundshëm të biletës së avionit. Sipas një artikulli të “Skyscanner”, pandemia ka transformuar mënyrën e të udhëtuarit dhe planifikimin e fluturimeve tona. Komoditeti i udhëtimit varet shumë nga çmimet e biletave që linjat ajrore kanë vendosur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.