DITA BOTËRORE E BUZËQESHJES

DITA BOTËRORE E BUZËQESHJES

Ndonjëherë gjithçka që duhet për ta bërë ditën më të mirë është një buzëqeshje.

Veprimet e vogla të mirësisë mund t’i sjellin një buzëqeshje dikujt që ka pasur një ditë të tmerrshme dhe mund të ndryshojë gjithçka që pason.

Një kompliment i thjeshtë, një përshëndetje apo një dhuratë e vogël mjafton për një buzëqeshje në fytyrën e dikujt dhe, sot në Ditën Botërore e Buzëqeshjes inkurajoheni të ndërmerrni veprime që sjellin sa më shumë buzëqeshje.

Dita Botërore e Buzëqeshjes është dita perfekte për t’i bërë të tjerët të buzëqeshin, duke pasur gjithashtu një buzëqeshje në fytyrën tuaj.

Ka shumë ngjarje që zhvillohen në mbarë globin në Ditën Botërore të Buzëqeshjes, të cilat të gjitha janë krijuar për t’i bërë njerëzit të ndihen më të lumtur dhe për të ndarë momente të mrekullueshme me të tjerët.

Organizatat, njerëzit dhe shkollat përfshihen, me shumë aktivitete të ndryshme që po ndodhin që mund të bëjnë një person të buzëqeshë. Kjo përfshin dërgimin e mesazheve të bukura për njerëzit dhe dhënien e ushqimit për ata që kanë nevojë.

Në fakt, buzëqeshja është stimulues i fuqishëm që ndikon në shëndetin e përgjithshëm dhe për përmirësimin e disponimit.

Ajo lufton stresin dhe dhimbjet, shton vetëbesimin dhe përmirëson përqendrimin dhe të mbajturit mend. Ndikon pozitivisht edhe në punën e zemrës, hormone, mushkëri, sy, emocione, tru.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.