RRIHEN NUSJA DHE VJEHRRA INTERVENON POLICIA

RRIHEN NUSJA DHE VJEHRRA INTERVENON POLICIA

Me 23 maj në orën 12:15 është raportuar se në fshatin Krivollak-Negotinë pas një mosmarrëveshjeje të mëparshme është prishur rendi dhe qetësia publike nga një konfrontim fizik mes S.A.(20) dhe vjehrrës së saj S.Sh. bëri të ditur MPB-ja. Pas dokumentimit të plotë të rastit do të vijojë parashtresë përkatëse njofton policia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.