RMV-COVID-19: 290 RASTE TË REJA BRENDA TRE DITËVE

RMV-COVID-19: 290 RASTE TË REJA BRENDA TRE DITËVE

Ministria e Shëndetësisë publikoi të dhënat për virusin korona në vend për tre ditët e fundit (prej 01.07 deri 03.07.2022).

Të dhënat janë si vijon:

Raste të reja: 290

Riinfektime: 49

Të vdekur në tre ditët e fundit: 0

Të vdekur të raportuar në Termini im: 0

Të shëruar: 250

Testime: 1.695

Numri i rasteve aktive me Covid-19 në vend është 935. Shkupi është qyteti me më shumë raste aktive, pastaj Manastiri dhe Ohri.

Nga fillimi i pandemisë:

Të infektuar: 314.501

Të shëruar: 304.239

Të vdekur: 9.327

Testime: 2.084.385

Leave a Reply

Your email address will not be published.