USHQIMET QË NDIHMOJNË TË LUFTONI ACIDITETIN NË STOMAK

USHQIMET QË NDIHMOJNË TË LUFTONI ACIDITETIN NË STOMAK

Një çrregullim shumë i zakonshëm që mund të zgjidhet falë të ushqyerit. Këtu janë ushqimet anti-acid që duhet të përfshihen në dietën tuaj. Acidi në stomak, për fat të keq, është një çrregullim shumë i zakonshëm që mund të shkaktohet nga faktorë të ndryshëm. Për shembull, mund të jetë rezultat i dietës së varfër, stresit të tepruar ose problem për shkak të marrjes së medikamenteve të caktuara. Zakonisht, kush vuan prej tij, ndjen një ndjesi djegieje dhe dhimbjeje në stomak dhe ka vështirësi në tretje. Në fakt, për të luftuar aciditetin e stomakut duhet të përfshini në ushqimet tuaja dietën anti-aciditet.

XHENXHEFILI

Numri një i ushqimeve anti-acid. Xhinxhefili, i rekomanduar edhe gjatë shtatzënisë, mund të ndihmojë për të eliminuar problemin. Ajo mund të merret në formën e çajit bimor, ëmbëlsirat në shtëpi ose të hani një copë të vogël direkt në mëngjes sapo të zgjoheni.

KARROTA

Një shërim i vërtetë për shëndetin, sepse ato japin një efekt qetësues për trupin dhe janë të përsosura kundër urthit. E përkryer edhe për thonjtë dhe flokët e shëndetshëm dhe të fortë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.