DISA FAKTE PËR TRUPIN E FEMRAVE QË E DALLOJNË NGA MESHKUJT 

DISA FAKTE PËR TRUPIN E FEMRAVE QË E DALLOJNË NGA MESHKUJT

Femrat rrotullojnë vetëm qafën kur i thërret dikush (pra, kthejnë vetëm kokën), ndërsa meshkujt lëvizin gjithë trupin.

Arsyeja e një veprimi të tillë është se struktura e muskujve të trupit të femrës është më elastike se ajo e meshkujve.

Gratë janë më të ndjeshme gjatë gjumit. Prandaj bëni kujdes, të mos zgjohet, flisni me zë të ulët.

Mund të mos dallohet lehtësisht, por njëri gjoks i femrës është më i madh se tjetri.

Askush, nuk ka gjoks simetrik!

Gratë dehen më shpejt, sepse indet e tyre kanë më pak ujë se meshkujt.

Pra, gratë dehen më shpejtë sepse trupi e ka më të vështirë të tretë alkoolin para se të arrijë të bëhet pjesë e qarkullimit të gjakut.

Truri i funksionon në formën e një rrjete, ka shumë tela e lidhje brenda tij.

Studimet kanë treguar se rrjetet e trurit të grave janë më të lidhura sesa rrjetet në trurin e meshkujve.

Kjo tregon se gratë janë më të afta në krijimin e lidhjeve shkak-pasojë dhe mësohen më lehtë më një rutinë të caktuar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.