FILLIMI I ZAKONEVE TË SHËNDETSHME TË LËKURËS FILLON ME GJUMIN

FILLIMI I ZAKONEVE TË SHËNDETSHME TË LËKURËS FILLON ME GJUMIN

Është e rëndësishme që të kujdeseni për lëkurën tuaj, për ta mbajtur atë të butë dhe të shëndetshme.

Shëndeti i fytyrës është më shumë se vetëm puçrrat ose lëkura e thatë, sepse çdokush mund të vuajë nga probleme të ndryshme gjatë jetës së tyre, pavarësisht nëse ata i njohin ato ose jo.

Kujdesi për lëkurën fillon me gjumin

Fillimi i zakoneve të shëndetshme të lëkurës fillon me zakonet tuaja të gjumit.

Kjo për shkak se sasia e gjumit që merrni mund të përcaktojë se si duket dhe çfarë ndjesie ka lëkura juaj. Për të mbajtur lëkurën tuaj të re dhe sa më të freskët që është e mundur, është mirë të bëni gjumë aq sa mundeni.

Nëse vazhdimisht keni netë të vona ose mëngjese të hershme, mund të zbuloni se lëkura juaj fillon ta ndiejë barrën.

Mund të shfaqen rrudhat, mund të bëhet e thatë dhe mund të shpërthejnë edhe puçrrat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.