KARAKTERISTIKAT E GRAVE TË LINDURA NË SHENJËN E GAFORRES

KARAKTERISTIKAT E GRAVE TË LINDURA NË SHENJËN E GAFORRES

Gratë e lindura në këtë shenjë janë të bukura, melankolike dhe me shikim të thellë. Pothuajse asnjë shenjë nuk ka sy kaq ëndërrimtarë dhe misterioz sa ajo.

Kjo grua është e tërhequr, e qetë dhe e butë. Për të frymëzimi më i madh është në mbrëmje kur është në shtëpi. Ëndrrat dhe fantazimet janë gjithmonë të pranishme në jetën e saj. Gruaja Gaforre ka një humor shumë të ndryshueshëm sepse sundimtari i saj është Hëna. Ndonjëherë ajo është shumë e lumtur, pozitive dhe e gëzuar ndërsa më pas e errët dhe e trishtuar.

KARAKTERISTIKAT POZITIVE

Gruaja Gaforre është një mike dhe partnere besnike dhe e përkushtuar. Nuk ka lojëra me të, nuk ka hezitim dhe ajo e di gjithmonë se çfarë dëshiron. Ajo di të jetë tradicionale dhe të dëshirojë paqe e shoqëri në një atmosferë intime në shtëpi ku mund të jetë e saja. Mënyra se si ajo shprehet është e butë dhe e qetë dhe ju e kuptoni menjëherë se mund t’i besoni asaj.

Ka një ndjenjë të fortë etike dhe morale dhe drejtohet nga vlera që janë të rralla në shoqërinë tonë.

KARAKTERISTIKAT NEGATIVE

Ajo është e prirur ndaj ndryshimeve të shpeshta të humorit dhe është shumë e vështirë të shpjegohet pse ndihet kështu sepse ndonjëherë është thjesht e fiksuar pas ndjenjave të thella. Zakonisht është introverte por mund të jetë edhe egocentrike dhe kokëfortë. Në shoqëritë më të mëdha, kur dikush nuk sillet sipas pritshmërive të saj, ajo mund të gjykojë se nuk e pëlqen atë person dhe më pas të mos i japë asaj qasje në jetën e saj.

Disa gra të lindura në këtë shenjë dinë të jenë manipuluese emocionale sepse i konsiderojnë emocionet si një armë të fuqishme kundër të tjerëve. Ndonjëherë dinë të jenë të pasigurt, ndaj në situata të tilla, kanë emocione të përziera dhe dinë të sillen në mënyrë të çuditshme dhe të pakuptueshme. Ato gjithashtu mund të jenë tepër vetëkritike veçanërisht kur janë në humor të keq dhe e kanë të vështirë të përballen me situata, ndryshime ose pengesa të papritura.

SI ËSHTË NË MIQËSI?

Për të, gjithçka ka të bëjë me emocionet. Ajo udhëhiqet nga intuita dhe ndjenjat e thella dhe kështu krijon miqësi. Ajo nuk ka një rreth të madh miqsh, por vetëm njerëz të zgjedhur me kujdes me të cilët mund të jetë e saja. Ndonjëherë ajo mund të jetë emocionale, kokëfortë, pasive dhe njerëzit që kanë rëndësi për të e pranojnë si të tillë. Mund të jetë e vështirë për t’u lexuar në fillim por me kalimin e kohës, ajo do të bëhet miku juaj më i mirë ku mund të mbështeteni gjithmonë. Dëshiron të jetë mbështetëse për ata që kujdesen për të por është e gatshme të ndihmojë këdo që ka nevojë për ndihmë.

Ajo është besnike dhe diplomatike dhe gjithmonë mund t’i besoni asaj. Nuk do ta kalonte kohën e saj me ju nëse nuk do të mendonte se jeni një person i vlefshëm.

SI ËSHTË NË DASHURI?

 

Ajo është e butë dhe e ndjeshme por edhe sakrifikuese kur dashuron dikë. Nuk është e lehtë të fitosh sepse kërkon mbrojtje, emocione dhe kujdes. Përveç kësaj, ajo pret të kuptohet dhe kjo nuk është gjithmonë e lehtë me disponimin e saj.

Nëse e thoni do t’ju kushtojë gjithë vëmendjen në botë, nga fjalët e bukura deri te ushqimet e shijshme. Ajo nuk është një joshëse fatale por është e butë dhe e mbushur me ngrohtësi dhe siguri. Është intuitive, do të kuptojë atë që nuk thoni. Ajo është veçanërisht e përkushtuar ndaj shtëpisë dhe familjes dhe është një prind i shkëlqyer.

Nuk është e drejtë të luash me zemrën e kësaj vajze sepse ajo është personi më i përkushtuar që do të takosh ndonjëherë. Ajo nuk ka asgjë të cekët dhe sipërfaqësore. Nëse e tradhton është si fundi i botës për të. Në atë rast ajo mund të bëhet hakmarrëse por vetëm pas ditëve të vështira kur është në humor të keq. Ajo nuk është posesive dhe nga ato femra që do t’ju pranojë ashtu siç jeni, me të gjitha të metat tuaja. Qëllimi i saj nuk është t’ju ndryshojë por të mbajë një marrëdhënie harmonike. Nëse jeni të sinqertë me të, do të keni pranë vetes gruan më të mirë në botë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.