CELINE DION LUFTON ME PROBLEME SHËNDETËSORE-ANULON TURNEUN

Celine Dion vuan nga ngërçe “të rënda dhe të vazhdueshme” të muskujve. Anulon turneun e saj!

Këngëtarja e famshme kanadeze Celine Dion njoftoi se po anulon pjesën tjetër të turneut botëror, “për shkak të problemeve të rënda shëndetësore”, raportoi CNN. Bëhet fjalë për gjithsej 16 koncerte të anuluara.

“Shpresoja të shërohesha, por duket se duhet të jem i duruar dhe të ndjek regjimin e rekomanduar nga mjekët e mi”, ka shkruar Dion në faqen e tij të internetit, duke shtuar se mezi priste të takohej sërish me fansat e tij.

Këngëtarja tha se është duke u rikuperuar nga ngërçet e forta dhe të vazhdueshme të muskujve, të cilat e shqetësonin gjatë performancave. Për shkak të njëjtit problem shëndetësor, ajo anuloi performancën e saj në Las Vegas në tetor 2021.

Pjesa tjetër e turneut të saj botëror më pas u shty për më 12 prill të këtij viti, por ekipi mjekësor i këngëtares vendosi që një anulim i plotë ishte ende alternativa më e mirë. Celine Dion vuan nga ngërçe “të rënda dhe të vazhdueshme” të muskujve dhe anuloi turneun botëror të titulluar “Guximi”./Ajo.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.