LADY GAGA KA PASUR NDIHMË PSIKOLOGJIKE GJATË XHIRIMEVE TË “HOUSE OF GUCCI”

Në një intervistë për Variety, Lady Gaga tha se kishte nevojë për ndihmë psikologjike për shkak të rolit të Patricia Rexhani në filmin House of Gucci. Gaga tha se xhirimet i ka marrë seriozisht dhe kështu e ka kuptuar rolin e saj. Ajo tha se nuk bëhej fjalë vetëm për aktrim, por ajo është shkrirë dhe është mishëruar plotësisht  me personazhin e Patricias.

“Unë isha e njëjtë për Star Is Born”. Gjithmonë kam bashkëpunuar. Edhe tani unë isha gjithmonë Patricia. Kam folur gjithmonë me theks italian. Edhe nëse flisja për gjëra që nuk kishin lidhje me filmin – nuk pretendova se Maurizio më priste poshtë. Në fund të fundit, unë jetova jetën time. Unë thjesht jetoja si ajo. “Unë solla errësirën me vete në shtëpi sepse jeta e saj ishte e errët”, tha Gaga.

“Kërkova ndihmë nga një psikologe që punonte aty. Disi e ndjeva se duhej ta bëja sepse ndihesha më e sigurt”, tha Lady Gaga, duke theksuar se do të dëshironte të xhironte diçka më të lehtë.

“Do të doja të bëja një komedi romantike, edhe pse Gucci House është ende vërtet qesharake”, përfundoi ajo./Ajo.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.