RENEE ZELLWEGER RIKTHEHET SI BRIDGET JONES

 

RENEE ZELLWEGER RIKTHEHET SI BRIDGET JONES

Aktorja Renee Zellweger rikthehet si Bridget Jones, këtë herë si një nënë që i tregon historinë e saj djalit të saj, raportoi The Sun.

Ne nuk e kemi parë në këtë rol për gjashtë vjet, në Bridget Jones’s Baby, kur ajo përpiqet të zbulojë se kush është babai i fëmijës së saj të ardhshëm. Bashkë-skenaristja e filmit është shkrimtarja Helen Fielding, e cila ka krijuar personazhin e Bridget Jones.

Pak komedi romantike ishin më të suksesshme se Bridget Jones  por të gjithë menduan se kishte mbaruar, tha një burim i paidentifikuar për gazetën. Megjithatë, producentët ishin të vetëdijshëm se kishte një treg të madh për një film të ri nëse do të vinte historia e duhur. Dukej se kishte ardhur koha për të treguar.

Në filmin e mëparshëm foshnja e Bridget Jones u zbulua se ishte baba nga avokati Tark Darcy (Colin Firth). Në të luajtën edhe Jim Broadbent, Emma Thompson, Celia Imrie dhe madje 31-vjeçarin Ed Sheeran. Hugh Grant në rolin e Daniel Cleaver nuk u shfa, por ekziston mundësia e rikthimit të tij.

I pari nga filmat e Bridget Jones u publikua në 2001. Të ardhurat e tyre janë mbi një miliard paund britanik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.