RONELA HAJATI FITUESE E FESTIVALIT “NETËT E KLIPIT SHQIPTAR”

RONELA HAJATI FITUESE E FESTIVALIT “NETËT E KLIPIT SHQIPTAR”

Këngëtarja Ronela Hajati ka dalë e para në festivalin “Netët e Klipit Shqiptar” që u mbajt mbrëmë në Ulqin të Malit të Zi.

Ajo, këtë e ka publikuar edhe me anë të një postim në rrjetin social Instagram.

“‘TQR’ fitoi videon më e mirë në të gjitha komponentët dhe unë jam zyrtarisht fituese e edicionit të 20-të në ‘Netët e Klipit Shqiptar’”, ka thënë Hajati.

Hajati i ka falënderuar të gjithë adhuruesit e saj nga zemra për mbështetjen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.