XHENIFER LOPEZ PËRSËRI SHKËLQEN NË PREMIERËN E FILMIT TË BEN AFLEK

XHENIFER LOPEZ PËRSËRI SHKËLQEN NË PREMIERËN E FILMIT TË BEN AFLEK

Të gjithë ishin të magjepsur përsëri nga paraqitja e këngëtares Xhenifer Lopez e cila morri vëmendje të madhe në premierën e filmit të Ben Aflek. Që kur ata kanë rinisur romansën e tyre vazhdimisht janë në qendër të vëmendjes së publikut dhe mediave. Së fundmi ata u paraqitën në tepihun e kuq në Los Anxheles në premierën e filmit  “The Tender Bar”.

Të dashuruar siç duken tanimë një kohë, Aflek dhe Lopez shkëlqenin edhe me paraqitjen e tyre të veshjes. Por prapëseprapë shikimet ishin të drejtuara nga Xhenifer Lopez e cila kishte veshur një kreacion elegant dhe shumë glamuroz me ngjyrë gri./Ajo.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.