NËSE NË PËLLËMBËN TUAJ KENI SHKRONJËN M JU JENI TË VEÇANTË

NËSE NË PËLLËMBËN TUAJ KENI SHKRONJËN M JU JENI TË VEÇANTË

Leximi i pëllëmbës është praktikuar për mijëra vjet dhe e ka origjinën në astrologjinë hindu. Secili prej nesh ka një ndërthurje të veçantë të vijave në pëllëmbën e vet, të cilat formojnë forma të ndryshme tek çdo njeri, si tek shenjat e gishtërinjve.  Vijat kryesore të pëllëmbës, që mendohet se përfaqësojnë zemrën, mendjen dhe vijën e jetës, janë më të rëndësishmet për lexuesit e dorës. Jon Saint-Germain, autori i ‘Karma në Pëllëmbë’ ka thënë se kur këto vija formojnë gërmën ‘M’ është një ndërthurje e rrallë.

Bëhet fjalë për vijat në pëllëmbë që mund të bashkohen për të krijuar shkronjën M. Nuk e kanë të gjithë njerëzit vetëm ata që janë të veçantë në një farë mënyre.

Nëse keni shkronjën M në pëllëmbën tuaj atëherë duhet ta dini këtë:

– jeni shumë bujare;

– keni një intuitë të fortë;

– jeni të sinqertë dhe të njëjtën gjë e prisni nga të tjerët;

– nuk ju shqetësojnë ndryshimet në jetën tuaj;

– mund të dalloni njerëzit që gënjejnë;

– ju mendoni si një udhëheqëse;

–keni karakteristika që i dalluan shumë prijës;

– fati të ndjek në jetë;

Ata me këtë shkronjë palme janë të mirë në gazetari, shkrim ose arsim. Përveç kësaj, ata dinë shumë mirë të fitojnë para, të avancojnë në karrierë, janë shumë të disiplinuar dhe dinë të motivojnë veten.

Ata gjithashtu kanë aftësi të shkëlqyera drejtuese, pëlqejnë të zgjidhin misteret dhe ndonjëherë tërhiqen nga karriera në drejtësi ose politikë.

M në pëllëmbë është simbol i pasurisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.