PËRZGJIDHENI VESHJEN ELEGANTE NË PËRPUTHJE ME FORMËN E TRUPIT

PËRZGJIDHENI VESHJEN ELEGANTE NË PËRPUTHJE ME FORMËN E TRUPIT

Të gjithë duan të kenë formën e përsosur trupore që mund të arrihet vetëm me ushtrime të rregullta. Por meqë kjo kërkon kohë, ka disa truke të cilat bëjnë që gratë të duken më elegante.

-Gjeni balancën: Nëse vërtet dëshironi të theksoni linjat tuaja, zgjidhni rroba as shumë të lirshme dhe as shumë të ngushta.

-Zgjidhni ngjyra më të errëta:  Veshja e rrobave me ngjyrë të errët do të bëjë format tuaja të duken më mirë dhe do të dukeni më moderni. Ju mund të zgjidhni ngjyra si e zeza, gri, kafe, gështenjë, etj.

-Shmangni veshjen e shumë kontrasteve: Veshja e rrobave njëngjyrëshe mund t’ju bëjë të dukeni të holla, ndaj është më mirë të mbani pjesën e sipërme dhe të poshtme të së njëjtës ngjyrë dhe të keni një pamje monokromatike.

-Shmangni printimet e mëdha:  Veshja e rrobave me printime më të mëdha mund t’ju bëjë të dukeni më të gjera dhe më trupmëdha. Është më mirë të vishni fustane me printime të vogla.

-Vishni fustanin sipas gjatësisë: Nëse jeni e gjatë, vishni fustane që janë poshtë gjunjëve; megjithatë, nëse jeni mbipeshë, qëndroni larg fustaneve të gjata. Veshjet me shtresa të plota nuk janë të përshtatshme për t’i veshur njerëzit e shkurtër.

-Provoni një fustan me një vijë vertikale: Asnjëherë mos vishni veshje me vija të kryqëzuara ose horizontale pasi ato ju bëjnë të dukeni më të shëndosha. Me një fustan të tillë, do të dukeni më të mëdha.

-Vishni një fustan me jakë V: Përzgjidhni fustane me dekolte në formë V nëse dëshironi të dukeni e dobët. Veshje të tilla ju bëjnë të dukeni më elegante dhe më bukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.