KËTO JANË TENDENCAT E THONJVE KËTË VERË

KËTO JANË TENDENCAT E THONJVE KËTË VERË

Nga të gjitha tendencat sezonale zonjat dhe zonjushat ju kushtojnë rëndësi të veçantë thonjëve.

Sipas ekspertëve këto janë tendencat që do të dominojnë këtë sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.