PSE GRIMIN DUHET TA FILLONI NGA SYTË?

PSE GRIMIN DUHET TA FILLONI NGA SYTË?

Kur shikojmë fytyrën e një personi tjetër, instinktivisht shikojmë filimisht në sy. Pra, kur aplikoni grimin tuaj, fokusimi kryesisht tek sytë do t’ju ndihmojë të lini një përshtypje të parë të mirë! Fillimi me sytë tuaj, mund ta bëjë më të lehtë krijimin e një pamje të ekuilibruar.

Nëse filloni me një grim “smokey eye’, mund ta balanconi atë me ngjyra më diskrete në buzë dhe mollëza. Po kështu, nëse filloni me një ngjyrë sysh më diskrete ose neutrale, mund të shtoni një ngjyrë të theksuar në buzët tuaja për një pamje të ekuilibruar.

Makeup i syve ju krijon mbetje në fytyrë dhe jeni të detyruar të vendosni sërish fondatinë. Fondatina mbuluese nuk arrin ndonjëherë t’i fshijë siç duhet këto mbetje. Por kur filloni me grimin e syve, mund të fshini çdo mbetje të hijes së rënë ose njollave të lapsit dhe eyelinerit pa asnjë shqetësim.

Kur filloni rutinën tuaj të grimit duke aplikuar fillimisht fondatinë, është e lehtë të tërhiqesh. Aplikimi i mjaftueshëm i shtresës bazë mund ta bëjë atë të duket shumë e guximshme dhe e tepërt. Pra, nëse aplikoni bazën tuaj pas grimit të syve, me siguri do të përdorni më pak dhe do të arrini një pamje më natyrale, si dhe do të fitoni në kohë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.