SI TË SHMANGNI GRISJEN E GETAVE?

SI TË SHMANGNI GRISJEN E GETAVE?

Lëvizjet e papritura, thonjtë me majë, sipërfaqet e egra të jetesës dhe shumë kushte të tjera mund të tregojnë një fytyrë veçanërisht të fortë në getat tuaja të reja.

Sa herë keni dalë me vetëbesimin tuaj në qiell dhe humorin tuaj në rritje pasi është një vello e përsosur që i bën këmbët tuaja të duken më të drejta, më të drejta me një efekt forcues dhe pa të meta?

Papritur, megjithatë, gjithçka mund të kthehet përmbys. 

Gjithçka që ju nevojitet është një copë sapun. Në këtë mënyrë, situata mund të mos ruhet 100%, por të paktën ju vendosni kufijtë e kornizës problematike.

Megjithatë, mos harroni se kjo duhet bërë sapo ta kuptoni, në mënyrë që të kurseni kohë. Gjithashtu, zgjidhja ekspres vlen kryesisht për zonat e padukshme, pasi në pjesën tjetër shpëtimi i vetëm është një palë geta të dyta në çantën tuaj në rast nevoje!

Sepse ju duhet të jeni gjithmonë një hap përpara asaj që mund t’ju ndodh!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.