SI TI NGJYROSNI FLOKËT NË SHTËPI?

SI TI NGJYROSNI FLOKËT NË SHTËPI?

Nëse vendosni ti ngjyrosni flokët në shtëpi, me siguri do të dëshironi ta bëni atë siç duhet për të arritur rezultatet më të mira të mundshme. Ja cilat janë hapat e duhur për të lyer flokët në shtëpi dhe për të arritur rezultate të përsosura dhe mbulim të përsosur.

Lexoni udhëzimet

Shumica prej nesh lexojnë udhëzimet për pajisjet elektrike, por kur bëhet fjalë për ngjyrosjen e flokëve, zakonisht e neglizhojmë këtë hap. Është e rëndësishme të dini se si ta përzieni produktin si dhe për sa kohë ta lini atë.

Mos ndërroni markat

Asnjëherë mos përdorni një markë të ndryshme ngjyrash nëse keni rezultate të mira. Qëndrimi në të njëjtën markë do t’ju ndihmojë të arrini një ngjyrë më të qëndrueshme të flokëve. Pra, nëse dyqani ku blini bojën ju mbaron ngjyra, është mirë të shkoni në një dyqan tjetër për të marrë atë të duhurin, ose të keni një kuti shtesë për çdo rast.

Asnjëherë mos aplikoni bojë pa dy pasqyra

Parukierja Brittany Gharring vëren se ju nevojiten dy pasqyra për të aplikuar siç duhet ngjyrën vetë. Të lyesh pjesën e pasme të kokës mund të jetë e vështirë. Përdorni një pasqyrë dore për të kontrolluar pjesën e pasme të kokës në pasqyrën e banjës ndërsa lyeni flokët në mënyrë që të mos humbisni asnjë pikë.

Asnjëherë mos blini vetëm një paketë

Nëse keni flokë të gjatë ose të trashë, kjo është e panegociueshme. Bleni një kuti shtesë.

Mos harroni të mbroni lëkurën tuaj

Është e rëndësishme dhe e lehtë për të mbrojtur lëkurën tuaj ndërsa ngjyrosni flokët tuaj.

Mos i shpëlani me ujë të nxehtë

Ju mund të tundoheni të shpëlani flokët me ujë të nxehtë sepse ndiheni më mirë se uji i ftohtë. Megjithatë, kjo nuk është një ide e zgjuar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.