TENDENCAT PRANVERORE TË THONJVE 

TENDENCAT PRANVERORE TË THONJVE

Ekspertët e artit të thonjve janë shumë të njohur në rrjetet sociale, si stilistët e flokëve dhe artistët e grimit, dhe shumë të famshëm, nga Harry Styles te Machine Gun Kelly, kanë vendosur të lançojnë linjën e tyre të manikyrëve.

Me pak fjalë, ekziston një dëshirë për të eksperimentuar me një manikyr të ndryshëm. Çka nuk do të thotë domosdoshmërisht të fokusohesh tek stili eksentrik à la Cardi B, por, më thjesht, të provosh ngjyra dhe detaje të reja dhe të pazakonta.

Mbetet vetëm të zbuloni 7 tendencat më interesante të thonjve për t’i provuar këtë pranverë, perfekte për t’u rikrijuar në shtëpi ose në sallon.

  1. Thonjtë ylber
  2. Manikyr francez
  3. Arti i zbukuruar i thonjve
  4. Thonjtë me efekt pelte
  5. Manikyr njëngjyrësh
  6. Grafika me efekt
  7. Smaltet magnetike

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.