TRENDI MË I RI PËR THONJ UNIK

TRENDI MË I RI PËR THONJ UNIK

Ka shumë mënyra, forma, ngjyra dhe dekorime të ndryshme se si mund ti rregulloni thonjtë tuaj.

Manikyri aktual hit është pop arti, që i bën femrat të “çmenden” për këtë trend të ri të dekorimit të thonjtëve.

Ky manikyr inovativ dhe kreativ duket si një vizatim në thonjtë dhe karakterizohet nga një efekt 3D i krijuar duke përdorur linja bardh e zi.

Në këtë mënyrë krijohet dimensione fantastike sepse mund ta lini imagjinatën të krijoni një manikyr unik që nuk e keni parë kurrë më parë.

Manikyrja e artit pop na kthen në vitet 1950 dhe 1960, kur në Shtetet e Bashkuara dhe Britaninë e Madhe po zhvillohej arti pop, një stil arti që synohej për njeriun e zakonshëm dhe që sfidonte artin e lartë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.