18 VIKTIMA,690 RASTE TË REJA- GJENDJA KOVID VEND

18 VIKTIMA,690 RASTE TË REJA- GJENDJA KOVID VEND

Në 24 orët e fundit 18 pacientë kanë humbur betejën me Covid 19. Janë raportuar edhe 3 persona të vdekur nga regjistri i Termini im për personat e vdekur. Të vdekurit janë të moshës 43 deri në 68 vjeç. Nga numri i përgjithshëm i vdekjeve, 6 persona ishin të vaksinuar plotësisht, dhe 18 persona kishin sëmundje shoqëruese.

Janë regjistruar 690 raste të reja me Covid 19, nga 2790 analiza të kryera. Më shumë se gjysma – 490 janë nga Shkupi ndërsa 94 persona janë të sëmurë për herë të dytë. 676 persona janë shëruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.