22 TË VDEKUR 718 TË INFEKTUAR NË VEND

22 TË VDEKUR 718 TË INFEKTUAR NË RMV

Në 24 orët e fundit në vend janë regjistruar 718 raste aktive me kovid 19. Poashtu njoftohet edhe për 22 vdekje. Siç bëjnë të ditur nga Minsitria e Shëndetësisë nga 3.044 të testuar 718 kanë rezultuar pozitiv, prej të cilëve 505 në Shkup. Njëkohësisht janë regjistruar 95 reinfektime.

Autoritetet shëndetësore njoftojnë për 1244 të shëruar dhe 22 të vdekur, 14 prej të cilëve në 24 orët e fundit dhe 8 të tjerë është njoftuar të kenë vdekur nga sistemi termini im në periudhën prej 12 deri më 22 janar. Aktualisht në RMV ka edhe 20.020 raste aktive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.