26 TË VDEKUR DHE 2341 TË INFEKTUAR-COVID 19

Ministria e Shëndetësisë në raportin e 24 orëve të fundit ka bër të ditur se nga 6.193 të infektuar 2.341 kanë rezultuar pozitiv. Nga numri i përgjithshëm i të infektuarve 308 janë reinfektime. Poashtu janë regjistruar edhe 1.470 të shëruar. Në 24 orët e fundit janë regjistruar edhe 21 të vdekur, 10 prej të cilëve në Shkup. Poashtu nga sistemi im njoftohet edhe për 5 të vdekur të tjerë, në dy javët e kaluara. Aktualisht në RMV ka edhe 20.856 raste aktive me kovid 19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.