BURSA PËR STUDIME NË GREQI DHE GJEORGJI-MASH

BURSA PËR STUDIME NË GREQI DHE GJEORGJI-MASH

Organizata Evropiane e së Drejtës Publike me seli në Athinë shpall thirrje për dhënien e 20 bursave të plota dhe 20 me kohë të pjesshme për studime universitare dhe pasuniversitare në Organizatën Evropiane të Drejtësisë / Shkollën e të Drejtës dhe Menaxhimit Evropian për vitin akademik 2022/2023.

Më shumë informacione rreth universitetit dhe studimeve mund të gjeni në: www.elgs.eu.

Ministria e Arsimit dhe Shkencës në faqen e saj informon se Ambasada e Gjeorgjisë në Sofje shpall mundësinë e dhënies së bursave për studime master dhe doktoraturë në Universitetin Ndërkombëtar Kutaisi (KIU) në Gjeorgji.

Programet e studimit janë në gjuhën angleze dhe janë në fushat e financës, menaxhimit, shkencave kompjuterike, matematikës, ekonomisë dhe fizikës.

Më shumë informacione për universitetin, studimet dhe mundësitë e bursave mund të gjeni në faqen e internetit: www.kiu.edu.ge

Leave a Reply

Your email address will not be published.