CANA: SHIFRAT E INFEKTIMEVE NË VEND DHE BOTË JANË SHUMË MË TË MËDHA SE ATO ZYRTARE

CANA: SHIFRAT E INFEKTIMEVE NË VEND DHE BOTË JANË SHUMË MË TË MËDHA SE ATO ZYRTARE

Infektologu Fadil Cana thotë se numri i të infektuarve të cilat i jep Instituti i Shëndetit Publik nuk janë reale dhe janë shumë më të mëdha se aq.

“Sërish ato janë numrat deri te të cilat arrin Instituti, realiteti është krejtësisht tjetër. Mendoj se më i keq. Mendoj se njerëzit të cilët janë të infektuar dhe bashkë me testet të cilat i blejnë në barnatore, diagnostikohen dhe nuk paraqiten askund”, tha Cana në ClickPlus në TV21.

Sipas tij, kjo nuk është kështu vetëm në Maqedoninë e Veriut, por  gjithkund në botë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.