ÇIFTI NGA GJEORGJIA QË KANË 22 FËMIJË BIOLOGJIK

ÇIFTI NGA GJEORGJIA QË KANË 22 FËMIJË BIOLOGJIK

Kristina dhe Galip Ozturk kanë një familje të madhe. Në 19 muajt e fundit, çifti i cili jeton në Gjeorgji me nënë surrogate ka 22 fëmijë biologjik në familjen e tyre. Kristina dhe Galipi kanë ëndërruar gjithmonë të kenë një familje të madhe dhe këtë ëndërr e kanë bërë realitet të bukur.

Kristina Ozuturk është nënë e 22 fëmijëve, ndërsa bashkëshorti i saj Galip është baba i 30 fëmijëve. Siç mund ta imagjinoni, të kesh një familje kaq të madhe vjen me angazhime dhe përgjegjësi të mëdha financiare. Ata kanë shpenzuar 138,000 £ për surrogatet vitin e fundit, në mënyrë që të rrisin familjen e tyre të ëndrrave. Ata aktualisht kanë 16 dado që punojnë me ta.

“Mund t’ju them një gjë, ditët e mia nuk janë kurrë të mërzitshme” , -tha Kristina për The Sun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.