COVID 19: BRENDA 24 ORËVE 1171 TË INFEKTUAR,10 TË VDEKUR

BRENDA 24 ORËVE 1171 TË INFEKTUAR,10 TË VDEKUR

Nga 7932 testime me Covid-19 në 24 orët e fundit janë regjistruar 1.171 raste pozitive, prej të cilëve 641 në Shkup, pason Manastiri me 134 dhe Ohri 54 të infketuar.

Poashtu janë regjistruar 10 viktima, 4 prej të cilëve nga sistemi termini im. Instituti i Shëndetit Publik konfirmon edhe 204 persona të shëruar, ndërsa rastet aktive në vend kanë rritur në 9166 të infektuar./Ajo.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.