G100 ZGJEDH PROFESORESHËN RABIJE MURATI ANËTARE DHE KRYESUESE TË REGJIONIT TË POLLOGUT

G100 ZGJEDH PROFESORESHËN RABIJE MURATI ANËTARE DHE KRYESUESE TË REGJIONIT TË POLLOGUT

Profesoresha universitare Rabije Murati zgjidhet anëtare dhe kryesuese e regjionit të Pollogut të grupit G100. G100 është grup eminent i 100 grave lidere më të fuqishme në botë me një vizion për te ndikuar në të ardhmen. Ndjehem krenare dhe e lumtur që më kanë përzgjedhur si anëtare dhe kryesuese e regjionit të Pollogut të grupit G100. Puna, përkushtimi dhe kontributi im është njohur në një nivel botëror në mes të grave më me ndikim në botë, ka thënë Murati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.