KSI: GJYSMËVJETORI I DYTË TË NIS ME PREZENCË FIZIKE

KSI: GJYSMËVJETORI I DYTË TË NIS ME PREZENCË FIZIKE

Komisioni për Sëmundje Infektive pas mbledhjes së sotme ka rekomanduar që gjysmëvjetori i dytë të nis me prezencë fizike. Nga Ministria e Shëndetësisë njoftojnë se KSI rekomandon që gjysëmvjetori i dytë i vitit shkollor 2021-2022 të nis me prezencë fizike në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme të Maqedonisë së Veriut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.