LULET KANË NEVOJË PËR DISA MASA KUJDESI

LULET KANË NEVOJË PËR DISA MASA KUJDESI

Që lulet tuaja të qëndrojnë të shëndetshme, duhet marrë disa masa kujdesi. Këtu janë disa këshilla për të shmangur surprizat e pakëndshme. Mirëmbajtja e bimëve është një çështje serioze. Një hap i gabuar dhe pasojat mund të jenë fatale.

Si ti ruani bimët jeshile kur është e nxehtë? Si ti ruani ato kur ju shkoni me pushime?

Mbi të gjitha, mos harroni se bimët e shëndetshme janë më rezistente ndaj mungesës suaj. Pra, para se të shkoni, siguroni kujdesin e duhur për lulet duke i spërkatur dhe duke i ujitur. Ky trajtim natyror do ta mbrojë lulen nga insektet dhe nga sëmundjet. Më pas që çdo lule të lulëzojë e shëndetshme ka nëvojë për sasinë e duhur të ujit dhe dritës. Errësira është një armik i njohur i bimëve. Kësht që lërini bimët në një cep me dritë natyrale dhe jo në diell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.