NË 24 ORËT E FUNDIT REGJISTROHEN 632 TË INFEKTUAR DHE 11 TË VDEKUR NGA KOVID 19

NË 24 ORËT E FUNDIT REGJISTROHEN 632 TË INFEKTUAR DHE 11 TË VDEKUR NGA KOVID 19

Pas katër ditësh me mbi 1000 të infektuar në RMV, në 24 orët e fundit është ulur dukshëm numri i rasteve pozitive me Kovid 19. Nga 6 531 testime me Covid-19 kanë rezultuar pozitivë 632. Njëkohësisht autoritetet shëndetësore njoftojnë edhe për 11 viktima dhe 248 persona të shëruar. Në vend aktualisht rastet aktive kanë arritur në 9539 persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.